Schoenmakerij Naessens - Van Deynse - winkelinrichting - schoemaker

Bijmaken van nummerplaat

België heeft een geschiedenis van vele types, modellen en kleuren aan nummerplaten. Wij persen uw nummerplaat onmiddellijk, voorgeboord en klaar terwijl u wacht.

De verschillende modellen:

  • oud Belgisch, oud Europees (6 karakters) , nieuw Belgisch/Europees
  • rode, groene of zwarte rand
  • witte of rode (tractor) achtergrond
  • langwerpig of rechthoekig

De Europese ook wel nieuwe Belgische nummerplaten genoemd, zijn genormeerd. De robijnrode kleur, reflectiegraad, afmetingen, lettertype, Belgische B, … zijn wettelijk bepaald en moeten dus voldoen aan de Belgische wetgeving. Een referentie naar deze wetgeving staat uitdrukkelijk vermeld door de fabrikant op onze platen. Onze nummerplaten zijn volledig conform.

Een gepersonaliseerde nummerplaat of een plaat met naam als bv. een attentie, uithangbord of huisnummer het kan allemaal bij ons. We kunnen wat creatief en iets meer letters op een plaat krijgen omdat we over verschillende lettersets beschikken.

Uw nummerplaat goed en correct bevestigen is van groot belangrijk. Daarom kunnen wij  u ook specifieke zelftappende nummerplaatschroeven en anti-diefstal schroeven aanbieden  voor een vlotte montage zonder voorboren.

Mocht u zelf niet in de mogelijkheid zijn of de middelen heeft, dan plaatsen wij met alle plezier en kosteloos de nummerplaten onmiddellijk op uw wagen, aanhanger of fietsrek