Schoenmakerij Naessens - Van Deynse - winkelinrichting - schoemaker

Herstel en vervangen van ritsen

Jassen, laarzen, handtassen, rugzakken, beschermhoezen, fietszeilen, reiskoffers … je gebruikt dagelijks meer ritsen dan je zelf wel denkt. Maar dan komt het moment dat er eentje niet meer wil en dan denk je “Wat nu?”.

Een defecte rits? Geen probleem wij helpen je graag. Ritsen hoeven nu eenmaal niet altijd vervangen worden. Het grootste deel van de defecten kunnen hersteld worden en vaak volstaat een nieuwe trekker, het plaatsen van stoppertjes of het hernaaien van enkele tandjes (spiraalrits).

Als het echt niet anders kan, dan kan in samenspraak met de klant overgegaan worden om de rits alsnog te vervangen. In meeste gevallen komt het niet zo ver want merendeel van ritsen kunnen hersteld of terug bruikbaar gemaakt worden zonder te vervangen.

Wij hebben een heel uitgebreid assortiment ritsen in vele kleuren en uitvoeringen; spiraal- kunststof of metalen ritsen in verschillende lengten of op rol net als trekkers in heel wat uitvoeringen. Wij nemen rechtstreeks af van fabrikant YKK en hebben daardoor toegang tot een enorm aanbod aan materialen.

Heb je een rits-probleem van welke aard dan ook, kom er eerst eens mee langs dan kunnen we nagaan welke oplossing we kunnen bieden.

Vraag gerust ons advies alvorens iets weg te gooien.